activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Arnaud Fonce (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AMQ-4830) ActiveMQ Mbeans do not show attributes consistently
Date Fri, 15 Nov 2013 11:19:21 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-4830?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13823568#comment-13823568
] 

Arnaud Fonce commented on AMQ-4830:
-----------------------------------

I encouter the same problems. 

Queues properties randomly disappears. 

So I'm also interested if somebody knows why

> ActiveMQ Mbeans do not show attributes consistently
> ---------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQ-4830
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-4830
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Bug
>          Components: Broker, JMX
>    Affects Versions: 5.8.0, 5.9.0
>         Environment: Linux
>            Reporter: Bhanu
>         Attachments: jconsole_mbeans.PNG
>
>
> Hi,
> ActiveMQ Queues and Topics mbeans do not show the attributes consistently. What I mean
to say is if you would see the attached jconsole snippet, you would find that some queues
have attributes and operations, some have attributes, operations and consumers but some have
*only consumers* ! I use the activemq-admin utility to retrieve these mbeans and the fact
that not every queue (or topic) has an attribute affects a lot of my scripts.
> Can somebody please fix this or at least provide a plausible explanation for this weird
behavior ?
> Thanks,
> Bhanu



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.1#6144)

Mime
View raw message