activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bhanu (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (AMQ-4383) ActiveMQ dependency not present in central maven repository ??
Date Thu, 21 Mar 2013 09:45:16 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-4383?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13608789#comment-13608789
] 

Bhanu commented on AMQ-4383:
----------------------------

Upgrading to Maven3 solved the issue. With Maven 1, the dependencies were not searched from
repo.fusesource.com automatically. Thanks for the help guys.
                
> ActiveMQ dependency not present in central maven repository ??
> --------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQ-4383
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-4383
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Bug
>          Components: Broker
>    Affects Versions: 5.8.0
>         Environment: Linux
>            Reporter: Bhanu
>
> We're facing issues while trying to upgrade to ActiveMQ v5.8. The maven build is failing
with the following error:-
>         <dependency>
>             <groupId>org.apache.activemq</groupId>
>             <artifactId>activemq-all</artifactId>
>             <version>5.8.0</version>
>          <exclusions>
> mvn package -Dmaven.test.skip=true
> [INFO] Scanning for projects...
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Building common
> [INFO]    task-segment: [package]
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] [resources:resources]
> [INFO] Using 'UTF-8' encoding to copy filtered resources.
> [INFO] skip non existing resourceDirectory /prod/desflow-qa/dflowdev/test/desflow/common/src/main/resources
> Downloading: http://maven/deshaw/org/apache/qpid/proton-jms/0.3.0-fuse-2/proton-jms-0.3.0-fuse-2.pom
> Downloading: http://maven/deshaw/org/apache/qpid/proton-jms/0.3.0-fuse-2/proton-jms-0.3.0-fuse-2.pom
> Downloading: http://maven/deshaw/org/apache/qpid/proton-jms/0.3.0-fuse-2/proton-jms-0.3.0-fuse-2.pom
> Downloading: http://maven/deshaw/org/apache/qpid/proton-jms/0.3.0-fuse-2/proton-jms-0.3.0-fuse-2.jar
> Downloading: http://maven/deshaw/org/apache/qpid/proton-jms/0.3.0-fuse-2/proton-jms-0.3.0-fuse-2.jar
> Downloading: http://maven/deshaw/org/apache/qpid/proton-jms/0.3.0-fuse-2/proton-jms-0.3.0-fuse-2.jar
> Downloading: http://maven/deshaw/org/apache/qpid/proton-jms/0.3.0-fuse-2/proton-jms-0.3.0-fuse-2.jar
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] BUILD ERROR
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Failed to resolve artifact.
> Missing:
> ----------
> 1) org.apache.qpid:proton-jms:jar:0.3.0-fuse-2
>   Try downloading the file manually from the project website.
>   Then, install it using the command:
>       mvn install:install-file -DgroupId=org.apache.qpid -DartifactId=proton-jms -Dversion=0.3.0-fuse-2
-Dpackaging=jar -Dfile=/path/to/file
> Is something broken here ?
> Thanks,
> Bhanu

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message