activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From 薛松 <daxi...@126.com>
Subject Re:Re: The problem of compile ActiveMQ CPP 3.4.5
Date Wed, 05 Dec 2012 13:52:57 GMT
Hello;
 
I was running the client example when problems appear as follows:
 
Activemq server on 192.168.4.124 host, at present I am in Windows platform can be normal to
send and receive the news,
I put the activemq cpp3.4.4 source cloth is to 192.168.4.124 host, at present has also compile
completed, but the client
 can't connect to the server, check the activemq.log. It shows the following error:
 
2012-12-05 21:00:05,062 | WARN  | Transport Connection to: tcp://192.168.27.31:3334 failed:
java.net.SocketException: Connection reset | org.apache.activemq.broker.TransportConnection.Transport
| ActiveMQ Transport: tcp:///192.168.27.31:3334@61616
IP: 192.168.27.31 is my computer's IP address, the host address is 192.168.4.124
In SimpleProducer.cpp
std::string brokerURI =
        "failover://(tcp://192.168.4.124:61616"
//        "?wireFormat=openwire"
//        "&connection.useAsyncSend=true"
//        "&transport.commandTracingEnabled=true"
//        "&transport.tcpTracingEnabled=true"
//        "&wireFormat.tightEncodingEnabled=true"
        ")";
I debugging code in FailoverTransport.cpp line 221, the program enter the death cycle.
 
Thank you !








在 2012-12-05 10:57:10,"Timothy Bish" <tabish121@gmail.com> 写道:
>On Wed, 2012-12-05 at 10:21 +0800, 薛松 wrote: 
>> Platform:IBM AIX 6.1, compiler:xlc_r
>>  
>> In the generated file "Config.h", the "//" comment is c++ mode, not c mode, so when
I compile the source='decaf/internal/util/zip/adler32.c'
>> it show the below error
>> "./decaf/util/Config.h", line 30.1: 1506-046 (S) Syntax error.
>>  
>> In my machine has been modified, then build successfully, but now I run the example,
the example stop at "consumer.waitUntilReady();" in the main.cpp at line 430, I know what's
the problem, please help me !
>>  
>> Thank you !
>> 
>Code hasn't been tested on that platform / compiler so its not surprising it doesn't work
as expected.
>You'd have to debug into the code to find out why its hanging there.
>
>-- 
>Tim Bish
>Sr Software Engineer | RedHat Inc.
>tim.bish@redhat.com | www.fusesource.com | www.redhat.com 
>skype: tabish121 | twitter: @tabish121
>blog: http://timbish.blogspot.com/
>
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message