activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Claus Ibsen (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Resolved] (AMQ-523) vm:// connections don't show in jmx info (jconsole)
Date Sun, 07 Oct 2012 10:16:04 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-523?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Claus Ibsen resolved AMQ-523.
-----------------------------

       Resolution: Fixed
    Fix Version/s:     (was: AGING_TO_DIE)
                   5.x
         Assignee: Claus Ibsen

The vm transports is in jconsole for AMQ 5.x
                
> vm:// connections don't show in jmx info (jconsole)
> ---------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQ-523
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-523
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Improvement
>          Components: Broker
>    Affects Versions: 4.0 M4
>            Reporter: Kevin Yaussy
>            Assignee: Claus Ibsen
>             Fix For: 5.x
>
>
> AMQ 4 M4
> I'm using embedded brokers, which service vm:// connections as well as tcp:// connections.
 The external connections show under the "Connection" area of the jmx management interface,
but the vm:// connections do not.  From a management standpoint, all connections are necessary
to monitor.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message