activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Viji Nair <v...@linux.com>
Subject activemq-admin not working properly
Date Sun, 15 Apr 2012 19:32:51 GMT
Hi,

Am using the latest ActiveMQ, 5.5.1. Am facing couple of issues while
getting the info of the queues using activemq-admin

- The following queries are not working consistently, only works about
every third or fourth try.

       activemq-admin query --objname Type=Connection --jmxurl
service:jmx:rmi:///jndi/rmi://localhost:1099/jmxrmi
       activemq-admin query --jmxurl
service:jmx:rmi:///jndi/rmi://localhost:1099/jmxrmi

       <snip>
       java.lang.RuntimeException: Failed to execute query task. Reason:
javax.management.InstanceNotFoundException:
       </snip>

- The following query is not working at all

      activemq-admin query -QQueue=???? --objname Type=Connection --jmxurl
service:jmx:rmi:///jndi/rmi://localhost:1099/jmxrmi

      <snip>
      ERROR: java.lang.RuntimeException: Failed to execute query task.
Reason: javax.management.MalformedObjectNameException: key `Type' already
defined
      java.lang.RuntimeException: Failed to execute query task. Reason:
javax.management.MalformedObjectNameException: key `Type' already defined
      </snip>

I am following the below document

http://activemq.apache.org/activemq-command-line-tools-reference.html

Any help on this will be greatly appreciated.

Thanks
Viji

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message