activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Timothy Bish (Resolved) (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Resolved] (AMQ-2674) Slow consumer problem when using java explicit configuration while the same application runs fine when using an equivalent (?) activemq.xml configuration (repro available)
Date Fri, 24 Feb 2012 23:11:53 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-2674?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Timothy Bish resolved AMQ-2674.
-------------------------------

    Resolution: Not A Problem

Could not reproduce any issue, the two tests seems to run the same for me using trunk 5.6-SNAPSHOT
                
> Slow consumer problem when using java explicit configuration while the same application
runs fine when using an equivalent (?) activemq.xml configuration (repro available)
> ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQ-2674
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-2674
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 5.3.0, 5.3.1
>         Environment: windows xp
>            Reporter: Fred Moore
>             Fix For: 5.x
>
>         Attachments: activeMQTest_VerySlowConsumerWithExplicitJavaCfg.zip
>
>
> Slow consumer problem when using java explicit configuration while the same application
runs fine when using an equivalent (?) activemq.xml configuration.
> Attached you will find full repro instruction code and scripts.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message