activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Timothy Bish (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Closed] (AMQ-2576) Discovery is broken when using HTTP transport.
Date Tue, 28 Jun 2011 22:03:29 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-2576?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Timothy Bish closed AMQ-2576.
-----------------------------

       Resolution: Duplicate
    Fix Version/s:     (was: 5.6.0)

This issue was fixed by the fix for AMQ-2764

> Discovery is broken when using HTTP transport.
> ----------------------------------------------
>
>                 Key: AMQ-2576
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/AMQ-2576
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Bug
>          Components: Broker
>    Affects Versions: 5.3.0
>            Reporter: Eric Bouer
>
> When I use HTTP transport I get no advisory messages and no indication of connection
lost in the broker.
> I kill my producer with CTRL+C and I still see it in the web console under connections/connector
http, and "true" in active column.
> Ofcurse I don't have this problem when using tcp transport.
> Broker transport is configured this way:
>  <transportConnectors>
>             <transportConnector name="openwire" uri="tcp://0.0.0.0:61616"/>
>             <transportConnector name="http" uri="http://0.0.0.0:8080"/>
>        </transportConnectors>
> My Broker and Client are 5.3.0

--
This message is automatically generated by JIRA.
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message