activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Robert Liguori (JIRA)" <>
Subject [jira] [Commented] (AMQ-3287) Failover hangs during pubsub test (slave config with services element)
Date Sun, 24 Apr 2011 00:15:05 GMT


Robert Liguori commented on AMQ-3287:

Jaskirat, can you please share your test environment?  Config file construction, operating
systems used, etc.

> Failover hangs during pubsub test (slave config with services element)
> ----------------------------------------------------------------------
>                 Key: AMQ-3287
>                 URL:
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Bug
>          Components: Broker
>    Affects Versions: 5.4.2
>         Environment: Operating System = Windows XP version 5.1 running on x86
> Java; VM; Vendor = 1.6.0_23
> Runtime = Java HotSpot(TM) Client VM 19.0-b09
>            Reporter: Robert Liguori
>            Priority: Minor
>         Attachments: image.JPG
> When I use the services element (shown below) in my slave config (note that I do not
use the auth attributes) during a busy pubsub test, the failover hangs after performing a
>  <services>
>     <masterConnector remoteURI= "tcp://" />
>  </services>
> This is the message that is seen:
> INFO | The connection to '/' is taking a long time to shutdown.
> A screenshot is attached.
> Note: The broker does not hang on failover with the same config and *without* my test
being ran.
> Also note that when I define the master in my broker element (shown below) and kill the
broker with Ctrl-C, everything works fine:
> <broker xmlns="" brokerName="testSlave" masterConnectorURI="tcp://"
dataDirectory="${activemq.base}/data" shutdownOnMasterFailure="false" deleteAllMessagesOnStartup="true">

This message is automatically generated by JIRA.
For more information on JIRA, see:

View raw message