activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dejan Bosanac (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (AMQ-2975) New shell scripts doesn't work well with multiple broker instances
Date Thu, 14 Oct 2010 09:48:40 GMT
New shell scripts doesn't work well with multiple broker instances
------------------------------------------------------------------

                 Key: AMQ-2975
                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-2975
             Project: ActiveMQ
          Issue Type: Bug
    Affects Versions: 5.4.1
            Reporter: Dejan Bosanac
            Assignee: Dejan Bosanac
             Fix For: 5.5.0


1) Create the instances:

$ cd /home/phil/apache-activemq-5.4.1

$ bin/activemq create broker1
$ bin/activemq setup ~/.activemqrc-instance-broker1
$ ln -s activemq bin/activemq-instance-broker1

$ bin/activemq create broker2
$ bin/activemq setup ~/.activemqrc-instance-broker2
$ ln -s activemq bin/activemq-instance-broker2

2) set unique ports for the instances in their conf/activemq.xml and conf/jetty.xml files
as shown below:

$ grep 16  broker[12]/conf/*.xml
broker1/conf/activemq.xml:            <transportConnector name="openwire" uri="tcp://0.0.0.0:61616"/>
broker1/conf/jetty.xml:                    <property name="port" value="8161" />
broker2/conf/activemq.xml:            <transportConnector name="openwire" uri="tcp://0.0.0.0:61626"/>
broker2/conf/jetty.xml:                    <property name="port" value="8162" />

When I try to start both brokers, I get a "Process with pid XXX is already running" message.
 This is due to the pid file being created in $ACTIVEMQ_HOME/data rather than the instance's
$ACTIVEMQ_BASE/data directory

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message