activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bruce Snyder (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Updated: (AMQ-2576) Discovery is broken when using HTTP transport.
Date Sat, 18 Sep 2010 16:43:54 GMT

     [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-2576?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Bruce Snyder updated AMQ-2576:
------------------------------

    Fix Version/s: 5.5.0
                       (was: 5.4.1)

> Discovery is broken when using HTTP transport.
> ----------------------------------------------
>
>                 Key: AMQ-2576
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-2576
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Bug
>          Components: Broker
>    Affects Versions: 5.3.0
>            Reporter: Eric Bouer
>             Fix For: 5.5.0
>
>
> When I use HTTP transport I get no advisory messages and no indication of connection
lost in the broker.
> I kill my producer with CTRL+C and I still see it in the web console under connections/connector
http, and "true" in active column.
> Ofcurse I don't have this problem when using tcp transport.
> Broker transport is configured this way:
>  <transportConnectors>
>             <transportConnector name="openwire" uri="tcp://0.0.0.0:61616"/>
>             <transportConnector name="http" uri="http://0.0.0.0:8080"/>
>        </transportConnectors>
> My Broker and Client are 5.3.0

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message