activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Helen Huang (JIRA)" <>
Subject [jira] Commented: (AMQCPP-315) Advisory messages do not work with multiple listeners
Date Wed, 01 Sep 2010 02:04:41 GMT


Helen Huang commented on AMQCPP-315:

Thank you for looking at the fix that I have proposed. I am sorry it did not work out. I was
not aware that you want the static variable to be created after a call to "inirializeLibrary".
A local static variable makes sense in that case... Please keep us posted with your investigation
in CmsTemplate. Much thanks!

> Advisory messages do not work with multiple listeners
> -----------------------------------------------------
>                 Key: AMQCPP-315
>                 URL:
>             Project: ActiveMQ C++ Client
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 3.2.2
>         Environment: Windows, ActiveMQ 5.3.1
>            Reporter: Helen Huang
>            Assignee: Timothy Bish
>         Attachments: activemq.log,, IdGenerator.cpp, IdGenerator.h,
> We found that the advisory messages do not work as expected when there are multiple consumers
listening to the same advisory topics.
> We have three applications, AdvisoryMessageListener, MessageListener, and MessageSender.
> AdvisoryMessageListener listens to the following two topics:
> ActiveMQ.Advisory.Consumer.Topic.cpp.itemLookup
> ActiveMQ.Advisory.Producer.Topic.cpp.itemLookup
> MessageListener listens to topic: cpp.itemLookup
> MessageSender sends messages to topic: cpp.itemLookup
> If there is only one instance of AdvisoryMessageListener , then everything work fine.
We can get the advisory messages when we start/shut down MessageListener or MessageSender
. However, when we start a second instance of AdvisoryMessageListener , it seems to knock
out the existing connection of the first  AdvisoryMessageListener. The first instance can
no longer receive any advisory messages after that. 
> This problem could be related to the problem reported in jira item "AMQCPP-314 Starting
app with Com using cms destroys connection of other app. New problem with recent lib version".
However in our problem,  we do not have any COM layers.

This message is automatically generated by JIRA.
You can reply to this email to add a comment to the issue online.

View raw message