activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Colombo Marco (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (AMQ-2894) Configuration error using '&' in transportConnector configuration
Date Thu, 02 Sep 2010 11:55:40 GMT
Configuration error using '&' in transportConnector configuration 
------------------------------------------------------------------

                 Key: AMQ-2894
                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-2894
             Project: ActiveMQ
          Issue Type: Bug
          Components: Broker
    Affects Versions: 5.4.1
            Reporter: Colombo Marco
             Fix For: 5.4.1


Using '&' in properties concatenation in broker configuration urls, brings to the following
error:

12:25:49,890 WARN  [ActiveMQResourceAdapter] Could not start up embeded ActiveMQ Broker 'xbean:file://C:/broker-config.xml':
Line 85 in XML
document from URL [file://C:/broker-config.xml] is invalid; nested exception is org.xml.sax.SAXParseException:
The reference to entity "transport.initialDelayTime" must end with the ';' delimiter.

...
    <transportConnectors>
      <transportConnector brokerName="localhost" uri="nio://0.0.0.0:61616" />
      <transportConnector brokerName="localhost" name="http" uri="http://0.0.0.0:61617?transport.readCheckTime=4000&transport.initialDelayTime=4000"
/>
    </transportConnectors>
...

But using:

<transportConnector brokerName="localhost" name="http" uri="http://0.0.0.0:61617?transport.readCheckTime=4000&amp;transport.initialDelayTime=4000"
/>

the broker starts correctly.

XML schema should be reviewed.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message