activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "C Velo (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (AMQ-2906) Seeing messages getting "stuck" on brokers w/o application consumers
Date Wed, 08 Sep 2010 22:06:40 GMT
Seeing messages getting "stuck" on brokers w/o application consumers
--------------------------------------------------------------------

                 Key: AMQ-2906
                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-2906
             Project: ActiveMQ
          Issue Type: Bug
          Components: Broker
    Affects Versions: 5.4.0
         Environment: CentOS 5.2, ActiveMQ server 5.4.0, ActiveMQ client 5.2.0
            Reporter: C Velo
         Attachments: activemq_broker1.xml

Seeing messages moved around between brokers and occasionally getting "stuck" on brokers w/o
application 
consumers on it (even though the broker might have an ActiveMQ consumer attached to it). 
Can still see messages
getting Enqueued and Dequeued on the broker containing the "stuck" messages, but the "stuck"
messages never
move (have some messages that have been on the queue for 1hour+).

Current setup:
• 3 Producers
• 3 brokers
• 3 Application consumers

• 2 application consumers --> broker1
• 1 application consumer --> broker2
• broker3 <-- 0 application consumers

----

This is what the networkConnector string looks like in the activemq.xml file:

        <networkConnector name="ActiveMQ Cluster" uri="static:(tcp://broker1:61616,tcp://broker2:61616,tcp://broker3:61616)"
conduitSubscriptions="true" dynamicOnly="true" decreaseNetworkConsumerPriority="false" suppressDuplicateQueueSubscriptions="true"
duplex="false" networkTTL="5"/>


-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message