activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Shyam Santhanam (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (AMQ-2309) Topic Wild card on a VirtualTopic in excludedDestinations of networkConnector is not working
Date Fri, 02 Apr 2010 20:17:08 GMT

    [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-2309?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=58650#action_58650
] 

Shyam Santhanam commented on AMQ-2309:
--------------------------------------

I believe we are seeing this issue too. Has it been confirmed to exist? Is there an ETA for
when it will be fixed?

> Topic Wild card on a VirtualTopic in excludedDestinations of networkConnector is not
working
> --------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQ-2309
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-2309
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Bug
>          Components: Broker
>    Affects Versions: 5.3.0
>         Environment: Linux  2.6.9-42.0.10.ELsmp #1 SMP Fri Feb 16 17:17:21 EST 2007 i686
i686 i386 GNU/Linux
>            Reporter: madderla prem kumar
>
> Wild card of virtual topic is not working in networkConnector excludedDestination list.
> Have three brokers  (AMQ1,AMQ2,AMQ3) in network using static uri .  AMQ1 <-> AMQ2
<-> AMQ3 
> Below is the network conf on AMQ2 where AMQ1 : tcp://localhost:51616 and AMQ3 : tcp://localhost:31616
.Have a virtual  topic   " VirtualTopic.InCluster.A" and have a queue" Consumer.X.VirtualTopic.InCluster.A
"  , Published 30 messages to the virtual topic on AMQ2 and I correctly see 30 messages in
the queue in AMQ2 in web console.
> Now I brought up the queue subscribers to the queue "Consumer.X.VirtualTopic.InCluster.A"
on broker AMQ1 , All the messages from AMQ2 got forwarded to AMQ1 even though I have it marked
in excludedDestinations in my networkConnector configuration . Is this a BUG or am I configuring
it wrong. Grealty appreciate your response .
> NETWORK connector Configuration on AMQ2
> ======================================
> <networkConnector name="AMQ2" uri="static:(tcp://localhost:51616,tcp://localhost:31616)"
dynamicOnly="true" networkTTL="5" decreaseNetworkConsumerPriority="false" conduitSubscriptions="false"
 suppressDuplicateQueueSubscriptions="true">
>                 <excludedDestinations>
>                         <queue physicalName="Consumer.*.VirtualTopic.>"/>
>                         <topic physicalName="VirtualTopic.InCluster.>"/>
>                 </excludedDestinations>
>             </networkConnector>

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message