activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Michel Van Hoof (JIRA)" <jira+amq...@apache.org>
Subject [jira] Created: (AMQNET-235) ConnectionInterrupted never fired when connection breaks using Failover protocol with tcp
Date Thu, 18 Feb 2010 21:14:40 GMT
ConnectionInterrupted never fired when connection breaks using Failover protocol with tcp
-----------------------------------------------------------------------------------------

                 Key: AMQNET-235
                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-235
             Project: ActiveMQ .Net
          Issue Type: Bug
          Components: ActiveMQ
    Affects Versions: 1.2.0
         Environment: Windows XP, Windows 2003, Windows 2008 running ActiveMQ 5.2 on Ubuntu
            Reporter: Michel Van Hoof
            Assignee: Jim Gomes


While testing for connection loss, which is important in our enviroment, we noticed that ConnectionInterrupted
s not fired properly when the connection is dicsonnected

Following tests were performed:

Disconnect network plug -> Inactivity Monitor notices the disconnect and triggers reconnect
in the failover transport like it should, however: No ConnectionInterrupted is fired on the
connection
Shutdown Broker -> Same result as above

When it can reconnect to the broker ( connection restored or broker back up) it DOES trrigger
the ConnectionResumed event..

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message