activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Timothy Bish (JIRA)" <jira+amq...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (AMQNET-228) Username and Password are not being set for connection
Date Thu, 21 Jan 2010 00:41:43 GMT

    [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-228?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=57025#action_57025
] 

Timothy Bish commented on AMQNET-228:
-------------------------------------

Actually if you create a test using the Mock transport you can capture the ConnectionInfo
command and check to ensure the fields are set.  I can add something tomorrow since we will
have to create a new build and call a new vote anyway.

> Username and Password are not being set for connection
> ------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQNET-228
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-228
>             Project: ActiveMQ .Net
>          Issue Type: Bug
>          Components: ActiveMQ
>    Affects Versions: 1.2.0
>            Reporter: Jim Gomes
>            Assignee: Jim Gomes
>            Priority: Critical
>             Fix For: 1.2.0
>
>   Original Estimate: 2 hours
>          Time Spent: 1 hour
>  Remaining Estimate: 0 minutes
>
> The username and password passed to the CreateConnection() function are not being set
correctly.  This causes authentication to fail.  This worked in 1.1.0.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message