activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Timothy Bish (JIRA)" <jira+amq...@apache.org>
Subject [jira] Updated: (AMQNET-216) Two broken Unit tests
Date Tue, 01 Dec 2009 14:04:52 GMT

     [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-216?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Timothy Bish updated AMQNET-216:
--------------------------------

    Fix Version/s:     (was: 1.2.0)

Neither failure occurs on any of the three systems I've tested on.  If you can provide a way
to reproduce the error that would be helpful.  

The first one seems like an issue with the build, there's no reason for that to have failed.
The second could occur if there was someone else using your broker and a message entered the
DLQ during the test.

> Two broken Unit tests
> ---------------------
>
>                 Key: AMQNET-216
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-216
>             Project: ActiveMQ .Net
>          Issue Type: Test
>          Components: ActiveMQ
>    Affects Versions: 1.2.0
>         Environment: OS: Windows 7 Professional 64 bit
> NUnit: 2.4.8.0
> Dev Environment: Visual Studio 2008 Professional
>            Reporter: Palm Kevin
>            Assignee: Jim Gomes
>            Priority: Minor
>         Attachments: failedUnitTests-screenshot.jpg
>
>
> There are two unit tests that do not pass in my environment:
> - ConnectionMetaDataTests.TestVersionInfo
> - AMQRedeliveryPolicyTest.TestDLQHandling
> (See screenshot attached)
> (See 'Environment' section for more information about my environment)

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message