activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Palm Kevin (JIRA)" <jira+amq...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (AMQNET-216) Two broken Unit tests
Date Tue, 08 Dec 2009 11:27:53 GMT

    [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-216?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=56319#action_56319
] 

Palm Kevin commented on AMQNET-216:
-----------------------------------

I investigated and discovered the following:

+Point 1)+
This problem is caused by the fact that my compiled assemblies have version 0.0.0.0 -->
And this is due to the fact that AssemblyInfo-files are missing in SVN ...

+Point 2)+
I figured out that this problem was due to the fact that my DLQ was not empty before running
the test!
I suggest you empty it before unsing in tests ?!
{code}session.DeleteDestination(new ActiveMQQueue("ActiveMQ.DLQ"));{code}


> Two broken Unit tests
> ---------------------
>
>                 Key: AMQNET-216
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQNET-216
>             Project: ActiveMQ .Net
>          Issue Type: Test
>          Components: ActiveMQ
>    Affects Versions: 1.2.0
>         Environment: OS: Windows 7 Professional 64 bit
> NUnit: 2.4.8.0
> Dev Environment: Visual Studio 2008 Professional
>            Reporter: Palm Kevin
>            Assignee: Jim Gomes
>            Priority: Minor
>         Attachments: failedUnitTests-screenshot.jpg
>
>
> There are two unit tests that do not pass in my environment:
> - ConnectionMetaDataTests.TestVersionInfo
> - AMQRedeliveryPolicyTest.TestDLQHandling
> (See screenshot attached)
> (See 'Environment' section for more information about my environment)

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message