activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Adam Walczak (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Issue Comment Edited: (AMQ-2148) ActiveMQ 5.2.0 time to live > 0 problem
Date Fri, 20 Nov 2009 17:11:52 GMT

    [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-2148?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=55637#action_55637
] 

Adam Walczak edited comment on AMQ-2148 at 11/20/09 9:10 AM:
-------------------------------------------------------------

Worked on Windows. Just moved the server to linux and it doesn't work...

Please rate this bug higher as it makes activemq unusable in mix os enviorments where syncing
time is is impossible.

      was (Author: walec51):
    Worked on Windows. Just moved the server to linux and it doesn't work...
  
> ActiveMQ 5.2.0 time to live > 0 problem 
> ----------------------------------------
>
>                 Key: AMQ-2148
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-2148
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Bug
>          Components: Connector
>    Affects Versions: 5.2.0
>            Reporter: Dmitry Geurkov
>            Priority: Minor
>
> problem on activemq 5.2.0 running on opensolaris server
> message producer is running on the same server publishing messages on topic with time
to live set to 30000
> message consumer was running on windows xp client.. not even single message was recieved
> on contrary
> both message producer and consumer running on windows xp with the same settings work
just fine..
> I think the problem is in message producer code when it's running on unix type operating
system

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message