activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kumar (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Issue Comment Edited: (AMQ-1806) Selectors are not working properly
Date Wed, 08 Apr 2009 16:46:36 GMT

    [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-1806?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=51106#action_51106
] 

Kumar edited comment on AMQ-1806 at 4/8/09 9:45 AM:
----------------------------------------------------

Hi,  when will be fix coming for this bug??

      was (Author: kumar):
    Hi,  I am also having the same issue .. when will be fix coming for this bug??
  
> Selectors are not working properly
> ----------------------------------
>
>                 Key: AMQ-1806
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-1806
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Bug
>          Components: Broker
>    Affects Versions: 5.1.0
>         Environment: Solaris 10
>            Reporter: vik dhawan
>             Fix For: 5.3.0
>
>
> Hi i am testing Selectors on AMQ5.2 latest SNAPSHOT and under the load conditions where
lot of consumers are trying to run Selector based messages pull. Its failing and not returning
the messages. 
> Similar problem exists in the AMQ5.1 release version but i don't think any body paid
any attention to it yet. 
> This is causing a lot of problem at my end. 
> PS: Just to give you point of reference this was working fine in 5.0 Release. 
> any help will be appreciated. 

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message