activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ryarger <richard.yar...@gmail.com>
Subject Error in trunk build: Duplicate artifact attachment detected.
Date Mon, 06 Apr 2009 20:37:31 GMT

I am having trouble building trunk.
I checked out the project straight to eclipse via the subclipse (1.2.4)
plugin.
My M2_REPO classpath variable is set.
I am running MyEclipse 6.0.1 (based on Eclipse 3.3.1).
I am running the m2 Maven plugin for eclipse. (0.9.1)
I am a maven novice...
I don't see any other posts like this in the forums, so I am guessing its
configuration or I am just plain doing something wrong.
Please let me know if you have any ideas.
Thanks!

The build fails on activemq-RA:

[WARNING] Duplicate artifact attachment detected. (project:
org.apache.activemq:activemq-ra:bundle:5.3-SNAPSHOT; illegal attachment:
org.apache.activemq:activemq-ra:xsd:5.3-SNAPSHOT)
[INFO] 
[INFO] 
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] Reactor Summary:
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] ActiveMQ .............................................. SUCCESS
[1.500s]
[INFO] ActiveMQ :: KahaDB .................................... SUCCESS
[1.750s]
[INFO] ActiveMQ :: JAAS ...................................... SUCCESS
[1.328s]
[INFO] Openwire Generator .................................... SUCCESS
[0.782s]
[INFO] ActiveMQ :: jmdns 1.0 ................................. SUCCESS
[0.656s]
[INFO] ActiveMQ :: Core ...................................... SUCCESS
[21.829s]
[INFO] ActiveMQ :: RA ........................................ FAILED
[2.015s]
[INFO] ActiveMQ :: Pool ...................................... NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ :: Camel ..................................... NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ :: Console ................................... NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ :: Optional .................................. NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ :: JPA Message Store ......................... NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ :: Jar Bundle ................................ NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ User Guide ................................... NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ :: File Server ............................... NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ :: RAR ....................................... NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ :: Run Jar ................................... NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ :: Atomikos System Test ...................... NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ Tooling ...................................... NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ :: Memory Usage Test Plugin .................. NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ :: Performance Test Plugin ................... NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ :: StartUp Plugin ............................ NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ :: Web ....................................... NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ :: Web Demo .................................. NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ :: XMPP ...................................... NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ :: Web Console ............................... NOT BUILT
[INFO] ActiveMQ :: Assembly .................................. NOT BUILT
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[ERROR] 

Your build attempted to attach multiple artifacts with the same classifier
to the main project.

Mojo responsible for second attachment
attempt:org.codehaus.mojo:build-helper-maven-plugin:1.2:attach-artifact

Reported for project:
Group-Id: org.apache.activemq
Artifact-Id: activemq-ra
Version: 5.3-SNAPSHOT
>From file:
C:\eclipse-workspaces\connectivityActiveMQ-trunk\activemq-parent\activemq-ra\pom.xml


Artifact attachment:

Group-Id: org.apache.activemq
Artifact-Id: activemq-ra
Version: 5.3-SNAPSHOT
Type: xsd
Scope: null 
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Error-in-trunk-build%3A-Duplicate-artifact-attachment-detected.-tp22916849p22916849.html
Sent from the ActiveMQ - Dev mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message