activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gary Tully (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Updated: (AMQ-1285) JBoss does not start because of no Remote Connection!
Date Mon, 08 Sep 2008 14:55:55 GMT

     [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-1285?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Gary Tully updated AMQ-1285:
----------------------------

    Fix Version/s: 5.3.0
                       (was: 5.2.0)

> JBoss does not start because of no Remote Connection!
> -----------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQ-1285
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-1285
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Bug
>          Components: Broker
>    Affects Versions: 4.1.1
>         Environment: JBoss (Integration)
>            Reporter: goldi
>             Fix For: 5.3.0
>
>
> Hi everybody,
> I have configured an embedded broker (with an jms to jms bridge) in JBoss. This is my
broker configuration:
> <beans>
> <broker xmlns="http://activemq.org/config/1.0" useJmx="true" brokerName="bruce.broker1"
persistent="false">
> <transportConnectors>
>                         <transportConnector name="${activemq.brokername}" uri="${activemq.brokerUrl}"/>
> </transportConnectors>
> <jmsBridgeConnectors>
>                         <jmsTopicConnector name="JreportRequestBridge-Inbound" outboundTopicConnectionFactory="#remoteFactory">
>                                 <outboundTopicBridges>
>                                         <outboundTopicBridge outboundTopicName="${activemq.MainTopic}"/>
>                                 </outboundTopicBridges>
>                                 <inboundTopicBridges>
>                                         <inboundTopicBridge inboundTopicName="${activemq.MainTopic}"
localTopicName="${activemq.LokalTopic}" selector="${activemq.Selector}" consumerName="${activemq.ConsumerName}"/>
>                                 </inboundTopicBridges>
>                         </jmsTopicConnector>
> </jmsBridgeConnectors>
> </broker>
>         <bean id="remoteFactory" class="org.apache.activemq.ActiveMQConnectionFactory">
>                 <property name="brokerURL" value="${activemq.remoteURL}" />
>                 <property name="clientID" value="${activemq.ClientID}"/>
>         </bean>
> </beans>
> Everything works fine.The problem is, if I start up JBoss and there is no remote connection
available, then the AtiveMQConnectionFactory tries to build a connection until it has a connection
or until it has reached the "maxReconnectAttempts". So in the first case JBoss can't start
completely until there is a connection, in the 2nd case JBoss starts up but I don't have a
remote connection. How could I handle this problem?
> Greets Goldi

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message