activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Trevor Pounds (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Updated: (AMQ-1877) Invalid Topic Statistics
Date Tue, 02 Sep 2008 19:29:52 GMT

     [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-1877?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Trevor Pounds updated AMQ-1877:
-------------------------------

    Description: 
I'm not sure if this affects 5.0.0 directly but I imagine it does since I'm seeing this in
the 5.0.0.14-fuse release.

When I have a single topic subscriber and publisher on a freshly started AMQ broker and I
send one message I see the following invalid statistics.
{noformat}
DequeueCount = 1
DispatchCount = 1
EnqueueCount = 1
QueueSize = 1
{noformat}

What I expect to see is:
{noformat}
DequeueCount = 1
DispatchCount = 1
EnqueueCount = 1
QueueSize = 0
{noformat}

I also noticed with one publisher and no subscribers and I send one message I see the following:
{noformat}
DequeueCount = 0
DispatchCount = 0
EnqueueCount = 1
QueueSize = 1
{noformat}

What I expect to see is:
{noformat}
DequeueCount = 0
DispatchCount = 0
EnqueueCount = 1
QueueSize = 0
{noformat}

  was:
I'm not sure if this affects 5.0.0 directly but I imagine it does since I'm seeing this in
the 5.0.0.14-fuse release.

When I have a single topic subscriber and publisher on a freshly started AMQ broker and I
send one message I see the following invalid statistics.
{noformat}
DequeueCount = 11
DispatchCount = 11
EnqueueCount = 11
QueueSize = 11
{noformat}

What I expect to see is:
{noformat}
DequeueCount = 1
DispatchCount = 1
EnqueueCount = 1
QueueSize = 0
{noformat}

I also noticed with one publisher and no subscribers and I send one message I see the following:
{noformat}
DequeueCount = 0
DispatchCount = 0
EnqueueCount = 11
QueueSize = 11
{noformat}

What I expect to see is:
{noformat}
DequeueCount = 0
DispatchCount = 0
EnqueueCount = 1
QueueSize = 0
{noformat}


Fix expected seen vs. expected in example.

> Invalid Topic Statistics
> ------------------------
>
>                 Key: AMQ-1877
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-1877
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Bug
>          Components: Broker
>    Affects Versions: 5.0.0
>         Environment: Fuse Message Broker 5.0.0.14-fuse
>            Reporter: Trevor Pounds
>             Fix For: 5.2.0
>
>
> I'm not sure if this affects 5.0.0 directly but I imagine it does since I'm seeing this
in the 5.0.0.14-fuse release.
> When I have a single topic subscriber and publisher on a freshly started AMQ broker and
I send one message I see the following invalid statistics.
> {noformat}
> DequeueCount = 1
> DispatchCount = 1
> EnqueueCount = 1
> QueueSize = 1
> {noformat}
> What I expect to see is:
> {noformat}
> DequeueCount = 1
> DispatchCount = 1
> EnqueueCount = 1
> QueueSize = 0
> {noformat}
> I also noticed with one publisher and no subscribers and I send one message I see the
following:
> {noformat}
> DequeueCount = 0
> DispatchCount = 0
> EnqueueCount = 1
> QueueSize = 1
> {noformat}
> What I expect to see is:
> {noformat}
> DequeueCount = 0
> DispatchCount = 0
> EnqueueCount = 1
> QueueSize = 0
> {noformat}

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message