activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hiram Chirino (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (AMQ-734) Network connections do not reconnect when using static: with failover=true
Date Wed, 07 Mar 2007 15:19:22 GMT

    [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-734?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel#action_38692
] 

Hiram Chirino commented on AMQ-734:
-----------------------------------

the functionality of the failover option is now built into the "static:" discovery agent.
 The failover option will no longer be supported.
In the next version of ActiveMQ, the failover property will be removed.  Change commited in
version 515602.

I ran your test case without the failover=true option and it passed.

> Network connections do not reconnect when using static: with failover=true
> --------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQ-734
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-734
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Bug
>          Components: Connector
>    Affects Versions: 4.0
>         Environment: winxp java1.5.6
>            Reporter: tao
>         Assigned To: Hiram Chirino
>            Priority: Critical
>             Fix For: 4.1.1, 4.2.0
>
>         Attachments: Amq734Test.java, Amq734Test.java, DemandForwardingBridgeSupport.java,
DiscoveryNetworkConnector.java
>
>
> If I pull out RJ45 port from net card ,waiting a time ,then put  RJ45 port net card .Network
is resume.Other computer always throw errors and net channel can't work.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message