activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Albert Strasheim (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (AMQCPP-76) Integer property not propagated when using Openwire
Date Mon, 12 Mar 2007 07:28:34 GMT

    [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQCPP-76?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel#action_38776
] 

Albert Strasheim commented on AMQCPP-76:
----------------------------------------

I set a breakpoint in PrimitiveMap::setInt and it looks the property is set before sending
(as expected) and set again on some map when receiving, but the message that finally gets
returned has an empty properties map.

> Integer property not propagated when using Openwire
> ---------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQCPP-76
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQCPP-76
>             Project: ActiveMQ C++ Client
>          Issue Type: Bug
>          Components: Openwire
>    Affects Versions: 2.0
>            Reporter: Albert Strasheim
>         Assigned To: Nathan Mittler
>
> We have a unit test that sends a BytesMessage with an integer property set on it. When
using Stomp, the integer property is available on the received message.
> When using Openwire, the valueNodeMap field inside properties is empty, so properties.getInt(name)
fails.
> If you can't reproduce this, I'll see if I can extract a simple test case from our code.
> Tested with AMQCPP 2.0 snapshot revision 517012.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message