activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Timothy Bish (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (AMQCPP-76) Integer property not propagated when using Openwire
Date Mon, 12 Mar 2007 15:06:34 GMT

    [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQCPP-76?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel#action_38779
] 

Timothy Bish commented on AMQCPP-76:
------------------------------------

I tried this type of operation using the latest trunk and the messages seem to come back with
the correct properties all set.  

If you can produce a test case that demonstrates how you are getting into this situation I
will look at it again.

> Integer property not propagated when using Openwire
> ---------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQCPP-76
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQCPP-76
>             Project: ActiveMQ C++ Client
>          Issue Type: Bug
>          Components: Openwire
>    Affects Versions: 2.0
>            Reporter: Albert Strasheim
>         Assigned To: Timothy Bish
>             Fix For: 2.0
>
>
> We have a unit test that sends a BytesMessage with an integer property set on it. When
using Stomp, the integer property is available on the received message.
> When using Openwire, the valueNodeMap field inside properties is empty, so properties.getInt(name)
fails.
> If you can't reproduce this, I'll see if I can extract a simple test case from our code.
> Tested with AMQCPP 2.0 snapshot revision 517012.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message