activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Adrian Co (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Resolved: (AMQ-1048) Some tools from Command line not works properly
Date Thu, 16 Nov 2006 21:13:02 GMT
     [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-1048?page=all ]

Adrian Co resolved AMQ-1048.
----------------------------

    Resolution: Fixed

I've added a fix for this in the 4.1 (r475929) and 4.2 (r475901) branch.

The fix is only for the format parameter -QXXX=YYY. The --objname parameter seems to be working
fine. I'd try adding quotes to the param when using in WinXP (I'm not sure about linux though).
i.e. query "-QTopic=XXX" "--objname" "Type=Topic,Destination=XXX".

> Some tools from Command line not works properly
> -----------------------------------------------
>
>                 Key: AMQ-1048
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-1048
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Bug
>          Components: Broker
>    Affects Versions: 4.0.1
>         Environment: Tested in Windows XP Professional and Linux Debian Sarge
>            Reporter: Lucas GPL
>         Assigned To: Adrian Co
>            Priority: Critical
>   Original Estimate: 2 days
>  Remaining Estimate: 2 days
>
> Some command line not works properly, just return de prompt 
> Example: 
> query -QQueue=* 
> query --objname Type=Connect,BrokerName=localhost -xQNetworkConnector=* 
> etc...

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: https://issues.apache.org/activemq/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message