activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hiram Chirino (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Updated: (AMQ-734) Network connections do not reconnect when using static: with failover=true
Date Mon, 13 Nov 2006 21:43:07 GMT
     [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-734?page=all ]

Hiram Chirino updated AMQ-734:
------------------------------

    Fix Version/s: 4.2
                       (was: 4.1.0)

> Network connections do not reconnect when using static: with failover=true
> --------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQ-734
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-734
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Bug
>          Components: Connector
>    Affects Versions: 4.0
>         Environment: winxp java1.5.6
>            Reporter: tao
>         Assigned To: Hiram Chirino
>            Priority: Critical
>             Fix For: 4.0.1, 4.2.0
>
>
> If I pull out RJ45 port from net card ,waiting a time ,then put  RJ45 port net card .Network
is resume.Other computer always throw errors and net channel can't work.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: https://issues.apache.org/activemq/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message