activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jef Gearhart (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (AMQ-734) Network connections do not reconnect when using static: with failover=true
Date Thu, 09 Nov 2006 00:00:04 GMT
    [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-734?page=comments#action_37379 ] 
            
Jef Gearhart commented on AMQ-734:
----------------------------------


   [[ Old comment, sent by email on Fri, 27 Oct 2006 16:09:56 -0500 ]]

Hi Eric,

I guess that's up to you.  I believe the problem you and I both posted, 
however, are side effects of the overall problem.  The failover 
transport 'reconnection' works, but restoration of the state of the 
previous connection is broken in multiple places (e.g. subscriptions, 
clientIds).

I've peeked into the code a little bit, and I think both side effects 
could be addressed simultaneously, so my opinion is to just leave both 
descriptions here. 





> Network connections do not reconnect when using static: with failover=true
> --------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: AMQ-734
>                 URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-734
>             Project: ActiveMQ
>          Issue Type: Bug
>          Components: Connector
>    Affects Versions: 4.0
>         Environment: winxp java1.5.6
>            Reporter: tao
>         Assigned To: Hiram Chirino
>            Priority: Critical
>             Fix For: 4.0.1, 4.1
>
>
> If I pull out RJ45 port from net card ,waiting a time ,then put  RJ45 port net card .Network
is resume.Other computer always throw errors and net channel can't work.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: https://issues.apache.org/activemq/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message