activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hiram Chirino" <hi...@hiramchirino.com>
Subject Re: activemq-cpp build on linux
Date Sun, 29 Oct 2006 14:41:04 GMT
Hi Nathan,

build with:

make check

that will run the unit tests and build but not run the integration
tests.  You should see the integration tests.

On 10/29/06, Nathan Mittler <nathan.mittler@gmail.com> wrote:
> Hey guys, I've got all the unit tests running with make check and would now
> like to run the integ tests against the 4.0.2 broker.  This way we can draw
> a line in the sand that says the activemq-cpp client works against all
> brokers >= 4.0.2.  How do I run the integration tests with the new automake
> environment?  I'm not seeing an executable around anywhere.
>
> Thanks,
> Nate
>
> On 10/26/06, Nathan Mittler <nathan.mittler@gmail.com> wrote:
> >
> > That worked - Thanks guys!
> >
> > On 10/23/06, tabish@twcny.rr.com <tabish@twcny.rr.com > wrote:
> > >
> > > I'd suggest removing all the old makefiles  before running
> > > the ./configure, that will avoid any confusion of makefiles.  You
> > > shouldn't need to older OSTYPE etc stuff with the new ones.
> > >
> > > --------------------------------------------------
> > > Timothy A. Bish
> > > tabish@twcny.rr.com
> > >
> > >
> > > ----- Original Message -----
> > > From: Nathan Mittler <nathan.mittler@gmail.com>
> > > Date: Monday, October 23, 2006 2:54 pm
> > > Subject: activemq-cpp build on linux
> > > To: activemq-dev@geronimo.apache.org
> > >
> > > > I'm stumbling through the new build system on linux ... here's
> > > > what I did
> > > > after a fresh check-out ...
> > > >
> > > > ./autogen.sh
> > > > ./configure
> > > > make -f Makefile
> > > >
> > > > The first thing that I noticed was that I have to have the
> > > environment
> > > > variables CONFIG and OSTYPE defined, as it appears to be looking
> > > > for the
> > > > makefile-linux-debug.cfg file.  Is this expected?  It seems that
> > > > that was
> > > > how the old makefile worked - I didn't expect that to be used by
> > > > the new
> > > > setup.
> > > >
> > > > If I define CONFIG=debug and OSTYPE=linux, then I get an error
> > > > saying that
> > > > no target "all-recursive" has been defined:
> > > >
> > > > [nmittler@localhost activemq-cpp]$ make -f Makefile
> > > > make  all-recursive
> > > > make[1]: Entering directory
> > > > `/home/nmittler/activemq-cpp-workspace/activemq-cpp'
> > > > make[1]: *** No rule to make target `all-recursive'.  Stop.
> > > > make[1]: Leaving directory
> > > > `/home/nmittler/activemq-cpp-workspace/activemq-cpp'
> > > > make: *** [all] Error 2
> > > >
> > > > ... does anyone have an idea of what I might be doing wrong?
> > > >
> > > > Thanks,
> > > > Nate
> > > >
> > >
> >
> >
>
>


-- 
Regards,
Hiram

Blog: http://hiramchirino.com

Mime
View raw message