activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "James Strachan" <james.strac...@gmail.com>
Subject Re: CreateSession fails and remains in wait mode in C#
Date Thu, 17 Aug 2006 20:23:43 GMT
Ah - you are connecting on the default stomp port (61613) could you
try connecting on 61616?

On 8/17/06, Sudhakar <sendtosudha@hotmail.com> wrote:
>
> Hello,
>
> I am trying to use the .Net Message Service
> API(https://svn.apache.org/repos/asf/incubator/activemq/trunk/activemq-dotnet/)
> in C# to communicate to ACtive MQ. Using the following code i am able to
> successfully connect to Activer MQ but when i am trying to create a session
> using connection.CreatSession() method it goes in wait mode and nothing
> happens after that
>
> IConnectionFactory factory = new ConnectionFactory(new
> Uri("tcp://BldFriday:61613"));
>             using (IConnection connection = factory.CreateConnection())
>             {
>                 connection.Start();
>                 Console.WriteLine("Created a connection!" + connection );
>
>                 ISession session = connection.CreateSession();
>
>                 IDestination destination = session.GetQueue("FOO.BAR");
>                 Console.WriteLine("Using destination: " + destination);
>                 ................
>                 .............
>
> In the Class FutureResponse there is a while loop in the  Response property
> as the reponse object is null it loops in here and never exits the loop.
>
> I am facing the same problem in Windows and Linux.
>
> If you come across this issue please help me to solve.
>
> thanks
> Sudhakar R
> --
> View this message in context: http://www.nabble.com/CreateSession-fails-and-remains-in-wait-mode-in-C--tf2123542.html#a5858227
> Sent from the ActiveMQ - Dev forum at Nabble.com.
>
>


-- 

James
-------
http://radio.weblogs.com/0112098/

Mime
View raw message