activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hiram Chirino (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Resolved: (AMQ-734) Network connections do not reconnect when using static: with failover=true
Date Mon, 12 Jun 2006 15:22:51 GMT
     [ https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-734?page=all ]
     
Hiram Chirino resolved AMQ-734:
-------------------------------

    Fix Version: 4.1
     Resolution: Fixed
      Assign To: Hiram Chirino  (was: Rob Davies)

The subsequent error seems related to the first "Cannot lookup a connection that had not been
registered" error.  When a remote connection is 'interruted', the connection fails, the bridge
destroys it's local connection to the local broker to avoid producing a slow consumer situation.

It seems that the wrong connection id was referred to when the remove command was sent localy.
 This is now fix in both trunk and the 4.0 branch.

> Network connections do not reconnect when using static: with failover=true
> --------------------------------------------------------------------------
>
>          Key: AMQ-734
>          URL: https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-734
>      Project: ActiveMQ
>         Type: Bug

>   Components: Connector
>     Versions: 4.0
>  Environment: winxp java1.5.6
>     Reporter: tao
>     Assignee: Hiram Chirino
>     Priority: Critical
>      Fix For: 4.1, 4.0.1

>
>
> If I pull out RJ45 port from net card ,waiting a time ,then put  RJ45 port net card .Network
is resume.Other computer always throw errors and net channel can't work.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   https://issues.apache.org/activemq/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


Mime
View raw message