activemq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dhawan, Vikram \(LNG-DAY\)" <vikram.dha...@lexisnexis.com>
Subject RE: AMQ acting funny
Date Tue, 18 Apr 2006 14:21:36 GMT
Hi Hiram, 

Is 04/18 SNAPSHOT is good enough to test this?

Thanks!

Vik

-----Original Message-----
From: chirino@gmail.com [mailto:chirino@gmail.com] On Behalf Of Hiram
Chirino
Sent: Tuesday, April 18, 2006 9:10 AM
To: activemq-dev@geronimo.apache.org
Subject: Re: AMQ acting funny

Hi,

I recently fix a synchronization bug in the STOMP connector.  Please
wait for the next SNAPSHOT and test it again.

On 4/10/06, vik Dhawan <vikram.dhawan@lexisnexis.com> wrote:
>
> Hi,
>
> I am noticing a weird behavior in AMQ today, things works fine if i
produce
> one message and consume that message before producing another one. But
if i
> start producing messages faster then a consumer can consume, or if i
produce
> lots of messages and then start consumer to consume messages; some
times for
> a Queue, consumer hangs and do not consume produced messages. I
noticed in
> JConsole JMX interface that its showing me consumer count of 2 where i
am
> only running one consumer.
>
> Environment: Running AMQ on Linux box and running simple C STOMP
producer
> and consumer on Solaris box.
>
> Thanks!
>
> --
> View this message in context:
http://www.nabble.com/AMQ-acting-funny-t1427411.html#a3849503
> Sent from the ActiveMQ - Dev forum at Nabble.com.
>
>


--
Regards,
Hiram

Mime
View raw message