activemq-commits mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hiram Chirino (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (APLO-355) Stomp Websocke example doesn't work for utf-8 String
Date Thu, 29 Jan 2015 16:15:35 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/APLO-355?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Hiram Chirino updated APLO-355:
-------------------------------
    Affects Version/s: 1.7.1

> Stomp Websocke example doesn't work for utf-8 String
> ----------------------------------------------------
>
>                 Key: APLO-355
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/APLO-355
>             Project: ActiveMQ Apollo
>          Issue Type: Bug
>          Components: apollo-stomp
>    Affects Versions: 1.7
>         Environment: apache-apollo-1.7
> linux debian testing
> iceweasel 24.4.0 chromium 33.0.1750.152
>            Reporter: leiqin
>            Assignee: Hiram Chirino
>             Fix For: 1.7.1, 1.8
>
>
> when I send a utf-8 String to Char Room ,  it not receive what I send , for example:
> I send : 你好
> the Debug Log is :
> >>> SEND
> destination:/topic/chat.general
> content-length:2
> 你好
> <<< MESSAGE
> subscription:sub-0
> message-id:apollo-broker-312
> destination:/topic/chat.general
> content-length:2
> `}
> I receive '`}' not '你好'
> then , I found the content-length is not correct in utf-8 ,in utf-8 '你好' has 6 byte
.
> then I change the js/stomp.js to use https://github.com/jmesnil/stomp-websocket
> I see the Debug Log is :
> >>> SEND
> destination:/topic/chat.general
> content-length:6
> 你好
> the content-length is correct , but I didn't receive any message .
> after a while , the Debug Log show me :
> <<< ERROR
> message:Expected null terminator after 6 content bytes
> Whoops! Lost connection to ws://localhost:61623/



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message