activemq-commits mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hiram Chirino (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (APLO-220) Websocket example is not working
Date Fri, 28 Sep 2012 17:05:08 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/APLO-220?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Hiram Chirino updated APLO-220:
-------------------------------

      Component/s: apollo-stomp
    Fix Version/s: 1.4
    
> Websocket example is not working
> --------------------------------
>
>                 Key: APLO-220
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/APLO-220
>             Project: ActiveMQ Apollo
>          Issue Type: Bug
>          Components: apollo-stomp
>    Affects Versions: 1.3
>         Environment: mac os x
> tested on safari Version 5.1.7 (7534.57.2)
> and chrome Version 20.0.1132.47 beta
>            Reporter: Jeff Mesnil
>             Fix For: 1.4
>
>
> the websocket example from Apollo 1.3 is not working.
> I created a broker and opened the examples/websocket/ example.
> On the web browser , the debug log displays: 
> Opening Web Socket...
> Web Socket Opened...
> >>> CONNECT
> login:admin
> passcode:password
> Whoops! Lost connection to ws://localhost:61623
> Looking at apollo console, I see that a NPE occured:
> WARN  | java.lang.NullPointerException
> but there is not a lot more information in the apollo.log:
> 2012-07-08 18:03:09,437 | WARN  | java.lang.NullPointerException | org.apache.activemq.apollo.broker.Broker
| hawtdispatch-DEFAULT-1
> fwiw, last time I checked apollo when I was working on stomp-websocket (for APLO-199),
the example was running fine.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message