activemq-commits mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jeff Mesnil (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (APLO-220) Websocket example is not working
Date Sun, 08 Jul 2012 16:13:33 GMT
Jeff Mesnil created APLO-220:
--------------------------------

             Summary: Websocket example is not working
                 Key: APLO-220
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/APLO-220
             Project: ActiveMQ Apollo
          Issue Type: Bug
    Affects Versions: 1.3
         Environment: mac os x
tested on safari Version 5.1.7 (7534.57.2)
and chrome Version 20.0.1132.47 beta
            Reporter: Jeff Mesnil


the websocket example from Apollo 1.3 is not working.

I created a broker and opened the examples/websocket/ example.
On the web browser , the debug log displays: 

Opening Web Socket...
Web Socket Opened...
>>> CONNECT
login:admin
passcode:password


Whoops! Lost connection to ws://localhost:61623

Looking at apollo console, I see that a NPE occured:

WARN  | java.lang.NullPointerException

but there is not a lot more information in the apollo.log:

2012-07-08 18:03:09,437 | WARN  | java.lang.NullPointerException | org.apache.activemq.apollo.broker.Broker
| hawtdispatch-DEFAULT-1

fwiw, last time I checked apollo when I was working on stomp-websocket (for APLO-199), the
example was running fine.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message