activemq-commits mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Richard Fox (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (APLO-172) Broker does not respond to any publisher/subscriber after disconnecting and connecting one client/browser
Date Fri, 18 May 2012 16:35:12 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/APLO-172?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13278930#comment-13278930
] 

Richard Fox edited comment on APLO-172 at 5/18/12 4:33 PM:
-----------------------------------------------------------

I've noticed this occurring in a 1.3 snapshot too. (20120512.032517-40) running ubuntu 11.04

Test case is as simple as, Connect Loads of non web  socket connectors to one queue. send
some messages over it. Connect one web socket connector and then disconnect the web socket
connector. All connections are made a queue browser with from-seq of -1

Apollo goes to 99% CPU everyone disconnects/hangs

I've rolled back my server to 1.1 and do not see the issue on 1.1 strangely.
                
      was (Author: ahref):
    I've noticed this occurring in a 1.3 snapshot too. (20120512.032517-40) running ubuntu
11.04

Test case is as simple as, Connect Loads of non web  socket connectors to one queue. send
some messages over it. Connect one web socket connector and then disconnect the web socket
connector.

Apollo goes to 99% CPU everyone disconnects/hangs

I've rolled back my server to 1.1 and do not see the issue on 1.1 strangely.
                  
> Broker does not respond to any publisher/subscriber after disconnecting and connecting
one client/browser
> ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: APLO-172
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/APLO-172
>             Project: ActiveMQ Apollo
>          Issue Type: Question
>          Components: apollo-broker, apollo-distro
>    Affects Versions: 1.1
>         Environment: Windows
>            Reporter: Shahinur Alam
>            Assignee: Hiram Chirino
>            Priority: Critical
>              Labels: Apollo, stomp, websocket
>   Original Estimate: 24h
>  Remaining Estimate: 24h
>
> Hi, I am using apollo broker (Apache ActiveMQ Apollo 1.1-SNAPSHOT) and i have a lot of
subscriber. i am using stomp and websocket to feed the message to client. But i am facing
two problems:
> 1.  when one client/subscriber is disconnected(browser is closed) once and if he/she
try to connect(opening browser  and requesting to the broker ) again  then broker does not
respond to any clients/ publisher/subscriber those  were connected to broker.
> 2. if one browser is flooded with data and can not receive further message then broker
stops responding to all clients/ publisher/subscriber.
> After restarting broker, it works again . So it is difficult to restart broker repeatedly.
I think broker is pointing to the stale connection which has been closed or it is facing problem
to maintain connection when one client is trying to reconnect.
>  can anyone help me? So that all the live publisher/subscriber will not be affected by
any one.
> Thanks in advance
> Shajon
> FinEngine Inc

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message