activemq-commits mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Lionel Cons (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (APLO-198) Apollo sometimes does not send all the messages in a queue
Date Thu, 26 Apr 2012 05:55:30 GMT
Lionel Cons created APLO-198:
--------------------------------

             Summary: Apollo sometimes does not send all the messages in a queue
                 Key: APLO-198
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/APLO-198
             Project: ActiveMQ Apollo
          Issue Type: Bug
         Environment: apollo-99-trunk-20120409.204714-16
            Reporter: Lionel Cons


As reported on the activemq-users mailing list (http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/activemq-users/201204.mbox/%3C20120423141357.C8AFE64B@centrum.cz%3E),
Apollo sometimes does not send all the messages in a queue.

I attach a file to reproduce the problem, based on the program sent on activemq-users. The
number o messages received varies, for instance:

$ ./aplobug
Produced 10000
Consumed 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 100 45 0
Total 1245

The exact same script works fine against ActiveMQ 5.5.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message