ace-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Karl Pietrzak <kap4...@gmail.com>
Subject Re: Performance issues, logging, and relay server setup
Date Wed, 02 Sep 2015 23:56:40 GMT
On Wed, Sep 2, 2015 at 5:12 PM, Robert M. Mather <
robert.mather.rmm@gmail.com> wrote:

> We have about 200 targets running off ACE in production now, and as we add
> more, we're noticing a steady decline in performance of the web UI,
> especially the initial login. Also, occasionally the server seems to get
> caught in a loop or something and starts eating up CPU until we kill and
> restart it. After restart, it always seems to perform a bit better for a
> while, but the cycle continues.
>
> Is there some way we can get debug/logging output from the ACE server? That
> way we'd have a better sense of what's going on and we could report back
> with better information.
>
> Also, due to the performance issues and our need to continue expanding,
> we're considering setting up a relay server. We're running on the
> 'server-allinone' distribution at the moment, would we have to switch to
> the "componentized" version in order to configure for relay?
>
> Any other recommendations?
>
> Not sure if it matters, but our targets sync with ACE every 7 minutes. Is
> it possible the cost of that ping is starting to add up?
>
> Thanks!
>

Is there a way for you to run on profiling (are you familiar with the
concept)?  Even a little profiling data would be a huge help.


-- 
Karl

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message