ace-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bram Pouwelse <b...@pouwelse.com>
Subject Re: Eclipse hangs when using AceObrRepository
Date Tue, 11 Mar 2014 06:08:46 GMT
Thanks Paul! it works :)


2014-03-10 22:13 GMT+01:00 Paul Bakker <paul.bakker@luminis.eu>:

> Hi Bram,
>
> There is an issue in the combination of the ACE obr and the recent
> bnd-repository library (caused by a JVM bug actually). We should fix this
> problem at some point, but for now we switched back to
> biz.aQute.repository-2.0.2 and that works without problem.
>
> Cheers,
>
> Paul
>
>
> On Mon, Mar 10, 2014 at 9:51 PM, Bram Pouwelse <bram@pouwelse.com> wrote:
>
> > Hi,
> >
> > I'm trying to simplify our deployment procedure, at this moment we deploy
> > bundles to a release repository from eclipse using Bndtools. I want to
> > change this and perform this step from our ci server.
> >
> > As I'm already using the continuos deployment command I've tried to add
> > move the release repo to an ACE obr instance and added a copy step in the
> > procedure for deployment to production where the artifacts are copied to
> > the release repo first using the repo:cp command.
> >
> > When I try to use that repo from Bndtools in Eclipse it seems to freeze
> for
> > a while and finally crashes completely. If I manually generate a R5 index
> > in the store folder everything works fine.
> >
> > Should it be possible to use the repository from ACE obr in eclipse?
> >
> > Thanks,
> >
> > Bram
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message