ace-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marcel Offermans <marcel.offerm...@luminis.nl>
Subject Re: webui build breaks ??
Date Sat, 15 Aug 2009 15:44:27 GMT
Hello Toni,

On Aug 15, 2009, at 17:21 , Toni Menzel wrote:

> Doing "ant" on a cleaned ace checkout:
>
> [java] javac:
>     [java]     [mkdir] Created dir:
> /Users/tonit/devel/ace/webui/war/WEB-INF/classes
>     [java]     [javac] Compiling 39 source files to
> /Users/tonit/devel/ace/webui/war/WEB-INF/classes
>     [java]     [javac] ----------
>     [java]     [javac] 1. ERROR in
> /Users/tonit/devel/ace/webui/src/org/apache/ace/client/services/ 
> BundleDescriptor.java
> (at line 41)
>     [java]     [javac] 	return m_name.equals(((BundleDescriptor)  
> obj).m_name);
>     [java]     [javac] 	       ^^^^^^
>     [java]     [javac] The field Descriptor.m_name is not visible
>     [java]     [javac] ----------

  [snip...]

> BUILD FAILED
> /Users/tonit/devel/ace/core/build.xml:169: Java returned: 1

Somehow I have the feeling that you're trying to compile a different  
version of the code?! Are you sure you don't have local changes (and/ 
or are you up to date)? It works for me, the code looks different from  
what your output shows and the build server at least compiles too  
(some tests are still failing, still need to look into that).

> Wasn't there a CI build set up ? Just remember something like this..

Yes, at:
http://opensource.bamboo.atlassian.com/browse/ACE-DEF

I'll make a link to that from the build documentation.

Greetings, Marcel


Mime
View raw message