ace-commits mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bjoern Petri (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (ACE-488) Upload of Artifact fails w/ null message
Date Mon, 10 Nov 2014 10:25:33 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/ACE-488?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14204609#comment-14204609
] 

Bjoern Petri commented on ACE-488:
----------------------------------

Well it is not fixed yet. Working with the go shell, I get now a Java Exception which does
have a null-message. I assume that is the same Message shown in the WebUI.  Having that, I
assume it is quite an easy fix. 

Unfortunately I am still struggeling with building ace from sources to fix this. Neither the
simple ant-call in the build folder works for me nor is there a bin-build.xml somewhere. So,
I am currenlty a bit busy with setting up bndtools to get this to work and probably need some
more time.. 

 

> Upload of Artifact fails w/ null message
> ----------------------------------------
>
>                 Key: ACE-488
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/ACE-488
>             Project: ACE
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: Bjoern Petri
>         Attachments: remote_service_admin_http.jar, screenshot.png
>
>
> The upload of the attached artifact fails with an error message saying "All 1 Artifacts
failed - null". I am not sure what is different from this artifact than from other artifacts
- but it would already help to get a proper error message. 



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message