accumulo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kevin Cho <kcho...@gmail.com>
Subject Re: hard reboot... can not start accumulo
Date Fri, 05 Aug 2016 16:06:41 GMT
Yes, I meant VM Reboot.

On Fri, Aug 5, 2016 at 4:05 PM, Kevin Cho <kchojhu@gmail.com> wrote:

> Hi Mike,
>
> Thanks for helping.
> - What versions are you using?
> Accumulo  1.7.2
> Hadoop 2.7.2
> ZooKeeper 3.4.8
>
> - By reboot, do you mean rebooted the box?  How many nodes in your
> cluster?
> Just a single box.  Single node.
>
> - How did you determine the init was successful?
> I just run the 'accumulo init' after removing the /accumulo directory in
> hdfs.  Then I can start/stop the accumulo w/o any issue.  It's only when I
> start again after hard VM reboot.
>
> - What is currently happening on the master?
> I'm not sure how to answer this. I'm very new to accumulo.
>
> - What messages are showing up on the monitor?
> I'm not sure how to answer this. I'm very new to accumulo.
>
> - Can you send logs and jstacks?
> I'm not sure how to answer this. I'm very new to accumulo.
>
> I just freshed installed those versions above on Ubuntu 14.04.  I've
> reinstalled it couple of times and still had the same result.  It seems
> unless I execute stop-all.sh before reboot, I'm not able to start accumulo
> again after the reboot.
>
>
>
> On Fri, Aug 5, 2016 at 3:44 PM, Michael Wall <mjwall@gmail.com> wrote:
>
>> Kevin,
>>
>> We are going to need more info.  Here are some things I can thing of.
>>
>> - What versions are you using?
>> - By reboot, do you mean rebooted the box?  How many nodes in your
>> cluster?
>> - How did you determine the init was successful?
>> - What is currently happening on the master?
>> - What messages are showing up on the monitor?
>> - Can you send logs and jstacks?
>>
>> Thanks,
>>
>> Mike
>>
>> On Fri, Aug 5, 2016 at 11:20 AM, Kevin Cho <kchojhu@gmail.com> wrote:
>>
>>> I was able to init accumulo and able to start/stop.  However, if I run
>>> the command 'reboot' and tried to start again.. I keep getting this
>>>
>>> Waiting for accumulo to be initialized
>>>
>>> It just keeps going and I'm not sure how to fix that.  Of course, I can
>>> re-init but I don't want to do that.  The reason why I'm testing with
>>> 'reboot' is that sometimes power gets rebooted or anyone w/ access can
>>> reboot as well.  Thanks for the help!
>>>
>>
>>
>

Mime
View raw message