accumulo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mike Thomsen <mikerthom...@gmail.com>
Subject Can't connect to Accumulo
Date Thu, 03 Dec 2015 19:48:29 GMT
I have Accumulo running in a VM. This Groovy script will connect just fine
from within the VM, but outside of the VM it hangs at the first println
statement.

String instance = "test"
String zkServers = "localhost:2181"
String principal = "root";
AuthenticationToken authToken = new PasswordToken("testing1234");

ZooKeeperInstance inst = new ZooKeeperInstance(instance, zkServers);
println "Attempting connection"
Connector conn = inst.getConnector(principal, authToken);
println "Connected!"

This is the listing of ports I have opened up in Vagrant:

config.vm.network "forwarded_port", guest: 2122, host: 2122
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 2181, host: 2181
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 2888, host: 2888
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 3888, host: 3888
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 4445, host: 4445
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 4560, host: 4560
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 6379, host: 6379
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 8020, host: 8020
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 8030, host: 8030
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 8031, host: 8031
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 8032, host: 8032
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 8033, host: 8033
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 8040, host: 8040
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 8042, host: 8042
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 8081, host: 8081
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 8082, host: 8082
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 8088, host: 8088
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 9000, host: 9000
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 9092, host: 9092
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 9200, host: 9200
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 9300, host: 9300
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 9997, host: 9997
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 9999, host: 9999
  #config.vm.network "forwarded_port", guest: 10001, host: 10001
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 10002, host: 10002
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 11224, host: 11224
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 12234, host: 12234
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 19888, host: 19888
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 42424, host: 42424
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 49707, host: 49707
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 50010, host: 50010
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 50020, host: 50020
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 50070, host: 50070
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 50075, host: 50075
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 50090, host: 50090
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 50091, host: 50091
  config.vm.network "forwarded_port", guest: 50095, host: 50095

Any ideas why it is not letting my connect? It just hangs and never even
seems to time out.

Thanks,

Mike

Mime
View raw message