accumulo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "mohit.kaushik" <mohit.kaus...@orkash.com>
Subject Unable to write data, tablet servers lose there locks
Date Thu, 05 Nov 2015 07:18:17 GMT

I have 3 node cluster ( Accumulo-1.6.3, zookeeper 3.4.6 ) which was 
working fine before I ran into this issue. whenever I start writing data 
with a batchwritter, tablet servers loses there locks one by one. I 
found in zookeeper logs repeatedly trying and closing socket connection 
for servers and log has infinite repetitions of following line.

2015-11-05 12:11:23,860 [myid:3] - INFO 
[NIOServerCxn.Factory:0.0.0.0/0.0.0.0:2181:NIOServerCnxnFactory@197] - 
Accepted socket connection from /192.168.10.124:47503
2015-11-05 12:11:23,861 [myid:3] - INFO 
[NIOServerCxn.Factory:0.0.0.0/0.0.0.0:2181:NIOServerCnxn@827] - 
Processing stat command from /192.168.10.124:47503
2015-11-05 12:11:23,869 [myid:3] - INFO 
[Thread-244:NIOServerCnxn$StatCommand@663] - Stat command output
2015-11-05 12:11:23,870 [myid:3] - INFO [Thread-244:NIOServerCnxn@1007] 
- Closed socket connection for client /192.168.10.124:47503 (no session 
established for client)

I found it similar to ZOOKEEPER-832 if it is. There is one thread 
discussing on socket connection but it do not provide much help in my 
case.http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/accumulo-user/201208.mbox/%3CCAM1_12YvaXoe+KQ9-qCqTpv1VEGpwQvTkhn3iCTiFw6VQ7Lm0w@mail.gmail.com%3E

There are no exceptions in tserver logs and tablet servers simply lose 
there locks.

  I can scan data without any problem/exception. I need to know what is 
the cause of the problem and work around. Would upgrading resolve the 
issue or it needs some configuration changes. My current zoo.cfg is as 
follows.

clientPort=2181
syncLimit=5
tickTime=2000
initLimit=10
maxClientCnxn=100

I can upload full logs if anyone needs. Please do let me know if you 
need any other info.

-Mohit

Mime
View raw message