accumulo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From firstie lastie <firstie.las...@gmail.com>
Subject Re: VolumeUtil.removeTrailingSlash - NPE
Date Thu, 21 May 2015 14:27:16 GMT
I've seen a bunch of tickets and issues which look similar to this; I'll
attempt to create a parcel using 1.6.2 and see if that resolves the issue.

On Thu, May 21, 2015 at 9:08 AM, firstie lastie <firstie.lastie@gmail.com>
wrote:

> Hello,
>
> I'm using accumulo 1.6.0 (the cloudera [5.4.0] parcel), with multiple
> namenodes (in HA).  This is a new install, and I was trying to import some
> tables from another install.
>
> The import completed, but none of the tablets are assigned...
>
> I'm getting the exception when trying to assign a tablet...
>
> I've configured my volumes as such:
> <property>
> <name>instance.dfs.uri</name><value>hdfs://nameservice/accumulo</value>
> </property>
>
> <property>
> <name>instance.volumes</name><value>hdfs://nameservice/accumulo</value>
> </property>
>
> <property>
> <name>instance.volumes.replacements</name><value>hdfs://oldnnhost:8020/accumulo
> hdfs://nameservice/accumulo</value>
> </property>
>
> When I do this:
> accumulo admin volumes
> I get this:
> ...
>   Volume: hdfs://nameservice/accumulo
> ...
> ...
> Listing volumes referenced in accumulo.metadata tablets section
>   Volume: RELATIVE
>   Volume: hdfs://nameservice/accumulo
>
> Can someone point me in the right direction?
>

Mime
View raw message