accumulo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sean Busbey <bus...@cloudera.com>
Subject Re: Table entries in Accumulo removed ?
Date Wed, 25 Jun 2014 20:02:55 GMT
and duplicate keys with a versioning iterator set to a small limit.


On Wed, Jun 25, 2014 at 2:51 PM, Eric Newton <eric.newton@gmail.com> wrote:

> Remember, it is an estimate, and can be wrong, especially with bulk
> imports and splits.
>
> -Eric
>
>
>
> On Wed, Jun 25, 2014 at 3:29 PM, Josh Elser <josh.elser@gmail.com> wrote:
>
>> The number of entries on the monitor (assuming that's what you mean by
>> "UI") should reflect the number of records in the table (regardless of
>> their visibility).
>>
>> If that's the case, an AgeOffIterator configured on your table to
>> automatically delete records of a certain age is a likely candidate like
>> Mike outlines.
>>
>>
>> On 6/25/14, 3:23 PM, Mike Drob wrote:
>>
>>> More likely: Are you inserting data with visibility labels that your
>>> scan user does not have?
>>> Less likely, but possible: Are you pushing any kind of deletes? Do you
>>> have an AgeOffIterator configured?
>>>
>>> Mike
>>>
>>>
>>> On Wed, Jun 25, 2014 at 2:21 PM, Sivan <sivans82@gmail.com
>>> <mailto:sivans82@gmail.com>> wrote:
>>>
>>>     I'm using storm to push data into Accumulo and the number of emitted
>>>     data is getting populated to Accumulo in real time . The table
>>>     entities matches with the emitter count. But in course of time the
>>>     entries are getting removed from Accumulo ? A scan on the table
>>>     returns none .. And the UI shows 0 entries in the table ! What would
>>>     be the possible reason ?
>>>     Accumulo 1.5.1
>>>     Storm 0.8.2
>>>     Cdh4.5
>>>
>>>     Thanks
>>>     Sent from my iPhone
>>>
>>>
>>>
>


-- 
Sean

Mime
View raw message