accumulo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Arshak Navruzyan <arsh...@gmail.com>
Subject slave tserver not responding
Date Tue, 31 Dec 2013 23:02:16 GMT
I configured a new instance with a master and a slave tserver.  When I do
start-all on the master, the slave doesn't come up.  I am wondering if it's
because I left the instance secret as the default. (I get an exception when
I try to change that).

This is what I see in the master's monitor regarding the slave

Non-Functioning Tablet Servers
The following tablet servers reported a status other than Online

10.240.203.36:9997UNRESPONSIVE
In the master log I see the following

2013-12-31 22:56:13,665 [master.Master] ERROR: unable to get tablet server
status 10.240.203.36:9997[1434a79d34404a2]
org.apache.thrift.transport.TTransportException:
java.net.NoRouteToHostException: No route to host
2013-12-31 22:56:13,712 [master.Master] ERROR: unable to get tablet server
status 10.240.203.36:9997[1434a79d34404a2]
org.apache.thrift.transport.TTransportException:
java.net.NoRouteToHostException: No route to host
2013-12-31 22:56:13,802 [balancer.TableLoadBalancer] INFO : Loaded class
org.apache.accumulo.server.master.balancer.DefaultLoadBalancer for table !0
2013-12-31 22:56:13,803 [master.Master] INFO : Assigning 1 tablets
2013-12-31 22:56:13,812 [master.Master] ERROR: Error processing table state
for store Root Tablet
org.apache.thrift.transport.TTransportException:
java.net.NoRouteToHostException: No route to host
        at
org.apache.accumulo.core.client.impl.ThriftTransportPool.createNewTransport(ThriftTransportPool.java:475)
        at
org.apache.accumulo.core.client.impl.ThriftTransportPool.getTransport(ThriftTransportPool.java:464)
        at
org.apache.accumulo.core.client.impl.ThriftTransportPool.getTransport(ThriftTransportPool.java:441)
        at
org.apache.accumulo.core.client.impl.ThriftTransportPool.getTransportWithDefaultTimeout(ThriftTransportPool.java:366)



In the slave's tserver.log all I see is

2013-12-31 22:56:34,731 [tabletserver.TabletServer] FATAL: Lost tablet
server lock (reason = LOCK_DELETED), exiting.

Mime
View raw message