accumulo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Arshak Navruzyan <arsh...@gmail.com>
Subject Re: slave tserver not responding
Date Tue, 31 Dec 2013 23:16:39 GMT
IPv4.  I am using ip address when I ssh.  masters and slaves files in the
conf directory also have ip addresses.


On Tue, Dec 31, 2013 at 3:13 PM, Sean Busbey <busbey+ml@clouderagovt.com>wrote:

> when you ssh, are you using hostnames or hte ip addresses?
>
> is IPv6 present?
>
>
> On Tue, Dec 31, 2013 at 5:11 PM, Arshak Navruzyan <arshakn@gmail.com>wrote:
>
>> Accumulo 1.5.  Nothing in the *.err or *.out files on either the master
>> or the slave.
>>
>> Needless to say I can ssh from the master to the slave.
>>
>> Thanks!
>>
>>
>> On Tue, Dec 31, 2013 at 3:05 PM, Christopher <ctubbsii@apache.org> wrote:
>>
>>> What version?
>>> Also, check the contents of the *.err and *.out logs.
>>>
>>>
>>> --
>>> Christopher L Tubbs II
>>> http://gravatar.com/ctubbsii
>>>
>>>
>>> On Tue, Dec 31, 2013 at 6:02 PM, Arshak Navruzyan <arshakn@gmail.com>wrote:
>>>
>>>> I configured a new instance with a master and a slave tserver.  When I
>>>> do start-all on the master, the slave doesn't come up.  I am wondering if
>>>> it's because I left the instance secret as the default. (I get an exception
>>>> when I try to change that).
>>>>
>>>> This is what I see in the master's monitor regarding the slave
>>>>
>>>> Non-Functioning Tablet Servers
>>>> The following tablet servers reported a status other than Online
>>>>
>>>>  10.240.203.36:9997 UNRESPONSIVE
>>>> In the master log I see the following
>>>>
>>>> 2013-12-31 22:56:13,665 [master.Master] ERROR: unable to get tablet
>>>> server status 10.240.203.36:9997[1434a79d34404a2]
>>>> org.apache.thrift.transport.TTransportException:
>>>> java.net.NoRouteToHostException: No route to host
>>>> 2013-12-31 22:56:13,712 [master.Master] ERROR: unable to get tablet
>>>> server status 10.240.203.36:9997[1434a79d34404a2]
>>>> org.apache.thrift.transport.TTransportException:
>>>> java.net.NoRouteToHostException: No route to host
>>>> 2013-12-31 22:56:13,802 [balancer.TableLoadBalancer] INFO : Loaded
>>>> class org.apache.accumulo.server.master.balancer.DefaultLoadBalancer for
>>>> table !0
>>>> 2013-12-31 22:56:13,803 [master.Master] INFO : Assigning 1 tablets
>>>> 2013-12-31 22:56:13,812 [master.Master] ERROR: Error processing table
>>>> state for store Root Tablet
>>>> org.apache.thrift.transport.TTransportException:
>>>> java.net.NoRouteToHostException: No route to host
>>>>         at
>>>> org.apache.accumulo.core.client.impl.ThriftTransportPool.createNewTransport(ThriftTransportPool.java:475)
>>>>         at
>>>> org.apache.accumulo.core.client.impl.ThriftTransportPool.getTransport(ThriftTransportPool.java:464)
>>>>         at
>>>> org.apache.accumulo.core.client.impl.ThriftTransportPool.getTransport(ThriftTransportPool.java:441)
>>>>         at
>>>> org.apache.accumulo.core.client.impl.ThriftTransportPool.getTransportWithDefaultTimeout(ThriftTransportPool.java:366)
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> In the slave's tserver.log all I see is
>>>>
>>>> 2013-12-31 22:56:34,731 [tabletserver.TabletServer] FATAL: Lost tablet
>>>> server lock (reason = LOCK_DELETED), exiting.
>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>
>
> --
> Sean
>

Mime
View raw message