accumulo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Medinets <david.medin...@gmail.com>
Subject Re: Vagrant Setup For Three Node Accumulo Cluster
Date Wed, 30 Oct 2013 21:39:12 GMT
I added the box_url to each project. Thanks for that tip. But I don't know
what, if anything, I should do about the second issue. The files were
created on OS/X. In theory, dos2unix should have done nothing.


On Wed, Oct 30, 2013 at 10:58 AM, Brendan Heussler <bheussler@gmail.com>wrote:

> David,
>
> Great Work!  I was able to spin up a 1.4.4 cluster on Windows.
>
> I only had two issues.  These should be considered notes for future users.
>  The project itself is great.
>
>    - As Terry said earlier, I didn't have a precisce64 box available, so
>    I defined the download URL in the Vagrantfile with: config.vm.box_url = "
>    http://files.vagrantup.com/precise64.box".  This issue applies to any
>    vagrant user that does not already have a precise64 box available.
>     Otherwise, this would not be an issue.
>    - I had to use the dos2unix command on every file in the project.
>     Since I am running on a Windows machine, the shell scripts did not execute
>    properly unless I ran that command on every file.  This issue applies to
>    only Windows users.
>
>
>
>
> Brendan
>
>
> On Tue, Oct 29, 2013 at 4:26 PM, David Medinets <david.medinets@gmail.com>wrote:
>
>> https://github.com/medined/Accumulo_1_6_0_By_Vagrant as been renamed to
>> https://github.com/medined/Accumulo_Snapshot_By_Vagrant based on
>> feedback.
>>
>
>

Mime
View raw message